Vill du bli funktionär?

Receptionsvärd - vi söker dig!

Som receptionsvärd är Du en del av det team som skapar en härlig och välkomnande atmosfär på vår anläggning och hjälper till att informera, svara på frågor och vara till hands för medlemmarna. För att bli en receptionsvärd bör Du vara utåtriktad, ansvarstagande, noggrann och initiativrik. Att vara receptionsvärd inom F&S är ett ideellt uppdrag och alltså ingen anställning. Utbildning, gemenskap och träningsmöjligheter är något du får i gengäld.

_____________________________________________

Om du går och funderar på att bli receptionsvärd? Prata med de receptionsvärdarna som finns på plats i lokalen under eftermiddagarna/kvällarna så hjälper de dig.

Ledare - vi söker dig!

Det viktigaste är att ditt hjärta slår för att få människor att röra på sig. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som funktionär bidrar du ideellt med din tid och ditt engagemang för att skapa lust och träningsglädje för alla medlemmar  vare sig du leder pass eller inspirerar i gymmet. Det innebär möjligheten att skapa leenden! I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning, stort kontaktnät och mycket mer. 

Att vara en av oss innebär att vara en del av något stort!

_____________________________________________

Om du går och funderar på att bli ledare? Prata Sara Waldmann som är utbildningsansvarig eller med receptionsvärdarna som finns på plats i lokalen under eftermiddagarna/kvällarna så hjälper de dig att få kontakt med rätt person.