Kortpriser

För att köpa träningskort krävs att du är medlem och har ett plastkort. Nya medlemsavgifter från och med 2018. Medlemskap kostar 150kr/kalenderår för dig över 20 år, 100 kr/kalenderår (för dig född 1998 eller senare)

 

 
Delbetala/månad i samarbete med Kredithanterarna. 

(Kredithanterarnas avgift på 20 kr/mån tillkommer)

 

 

Begränsade öppettider under sommaren och runt större helger. 

Kolla med våra värdar för närmare information!OBS! Friskis&Svettis är en idrottsförening och du måste därför vara medlem för att köpa träningskort.
All kortförsäljning sker över disk i vår träningsanläggning. Det går inte att betala via nätet och få kortet hemskickat. Medlemskortet säljs separat och gäller per kalenderår. Till detta köper du ditt personliga Friskis&Svettis-kort. Förlorar du ditt medlemskort och/eller Friskis&Svettis-kort

kan ett nytt erhållas mot avgift *inget medlemskort krävs men Du omfattas inte av olycksfallsförsäkringen som föreningen tecknat för sina medlemmar.OBS! 15-kortet har en giltighetstid på 12 månader från inköpsdatum. Ej utnyttjade klipp brinner inne om de inte nyttjas.För frågor och information kontakta receptionen.

 


Intäkterna går till bland annat musikavgifter, utrustning, F&S Riksråd, friidrottsförbundet, försäkringar och utbildning av ledare.